A programozó is ember

Mert a programozók élete nemcsak játék és mese...

Tartsd közel

Bevezető

2009.10.18. 17:57 :: pifta

Mélyen tisztelt publikum!

Itt ezen a blogon csak informatikáról lesz szó, az élet minden területén együtt élünk az informatikával, tehát előkerülhetnek olyan témák is amik csak informatikai kötődésűek, de minden esetben a szakma felől megközelítve bizonyos vonatkozásait az életnek.

Lesznek érdekes elbaszások, érdekes technológiák, helyesírási hibák, tanulmányok felfedezések meg mágiák. Lesznek, de főleg mellékvonalon informatikához köthető társadalmi probémák, még akár politikai vonatkozások is, és persze a hivatalok, és a végek működési problémái, esetleg csodái.

Az informatika területe ma már túlzottan nagy, szóval remélhetőleg idővel társszerzők is lesznek. Az egyetlen fontos dolog, hogy ez a blog csak szabadidős program, tehát nem lesz rendszeres post, nem lesz kivánságműsor, arról és úgy írok, esetleg később írunk ami nekünk jól esik, és akkor amikor jólesik. Már most jelzem, hogy a leendő társszerzőket mindenképpen én választom ki, tehát demokrácia az biztosan nem lesz... amúgyse hiszek benne:)

Moderálás elképzelhető, de csak abban az esetben ha vallásháborúk vagy politika keveredik a társalgásba, és az eldurvul. Ebben az esetben is a kommentelőt fogom kitiltani egy-két órára, vagy maximum egy-két napra, indoklással.

Mindenkinek kellemes perceket, és érdekes információkhoz jutást kivánva, biztatok rá mindenkit, hogy ha van témája, sztorija amit idevalónak gondol küldje át. Ha minden stimmel vele részemről is, akkor kiteszem, vagy ha nem, akkor jelzem, hogy mi bajom.

Írni a developers.blog.hu@gmail.com-ra írhattok.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://developers.blog.hu/api/trackback/id/tr891458415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása